Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Opening LEUVEN! – Vierde DentUrgent Locatie in Vlaanderen ! 🦷🚨

Wij, het team van DentUrgent Belgium, zijn enthousiast om de uitbreiding van onze spoedtandzorg naar Antwerpen en Leuven te delen! Na het succes van onze praktijken in Gent en Hamont-Achel, openen we binnenkort in april twee nieuwe locaties om onze missie voort te zetten: snelle en efficiënte hulp bij acute tandpijn, in samenwerking met lokale tandartsen.

**Nieuw in Antwerpen & Leuven!**

Onze locatie in Leuven neemt een bijzondere plaats in; het was voorheen een huisartsenpost voor spoedgevallen, maar transformeert nu naar **DentUrgent – Urgente Mondzorg Leuven** en is gericht op het bieden van onmiddellijke tandheelkundige spoedzorg.
 
Wij begrijpen het belang van lokale verbindingen en streven ernaar een aanvulling te zijn op de tandheelkundige zorg binnen de gemeenschap. Ons team van spoedtandartsen en assistenten kan niet wachten om u te verwelkomen in onze state-of-the-art praktijken, volledig ingericht voor spoedgevallen.
 
 **Werving:** Bovendien zij we op zoek naar ervaren en getalenteerde tandartsen en assistenten om ons team te versterken. Ben jij gepassioneerd door spoedtandheelkunde en klaar om een verschil te maken? Voel je de roeping om deel uit te maken van een dynamisch team dat streeft naar excellente spoedzorg? Wij horen graag van jou!

📢 **Deel deze oproep:** Ken je iemand perfect voor ons team, of ben je zelf geïnteresseerd? Neem contact met ons op via info@denturgent.be of deel deze boodschap binnen je netwerk.
 
Blijf ons volgen voor verdere updates en blijf op de hoogte van nieuwe kansen binnen ons snelgroeiende spoedzorgteam.

**DentUrgent – Samen streven we naar toegankelijke spoedzorg.**

DentUrgent opent nieuwe tandheelkundige spoed tandartsklinieken in Gent, Antwerp en Hamont-Achel

Leave a comment