Skip to content Skip to footer
Over Ons

Initiatiefnemers DentUrgent

DentUrgent is een private tandartskliniek die zich richt op tandheelkunidge spoedzorg buiten de normale werktijden, tijdens schoolvakanties en officiële feestdagen.

De initiatiefnemers van DentUrgent zijn zelf gepassioneerde tandartsen met een hart voor patiënten.

Door Tandartsen Voor Tandartsen

denturgent-tandarts-van-wacht-gent-antwerpen-hamont-achel -8
"We zijn erop gericht om iedereen de best mogelijke tandartservaring te geven..."

“Bij DentUrgent streven we altijd naar uitmuntendheid, maar ook met veel aandacht voor de individuele behoeften van elke patiënt. 

 

Een bezoek aan de tandarts kan een stressvolle ervaring zijn, dus wij vinden het belangrijk om de tijd te nemen voor iedereen die bij ons binnenkomt!

 

 

Wij zijn erop gericht om iedereen de best mogelijke tandartservaring te geven, wat betekent dat we ervoor zorgen dat ze zich op hun gemak voelen en gehoord worden. We nemen de tijd om het goed te doen, zodat niemand een negatief bezoek heeft!

Contacteer ons

Bent U Tandarts?

En wilt u samenwerken met DentUrgent om uw spoedpatiënten door te verwijzen wanneer u niet beschikbaar bent?

Denturgent Voor urgente mondzorg

Onze Kliniek

U kunt bij Denturgent enkel terecht voor een dringend tandprobleem buiten de openingsuren van uw eigen tandarts. Heeft u geen tandarts? Dan kunt u ook terecht bij DentUrgent op een vast adres in Gent, Antwerpen  en in Hamont-Achel. Binnenkort ook in Leuven en Hasselt. Meerdere steden in Vlaanderen zullen volgen.

Wanneer kan ik bij de spoed tandarts van DentUrgent terecht?

Heeft u of uw kind te maken met een tandheelkundig spoedgeval dat snel verholpen dient te worden? Dan kunt u zowel buiten de openingsuren van uw eigen tandarts, als in het weekend, tijdens schoolvakanties en op feestdagen terecht bij DentUrgent.

DentUrgent neemt géén patiënten aan voor reguliere tandartscontroles en/of -behandelingen. Bij DentUrgent kunt u enkel terecht als uw tandprobleem dringend is, u niet langer kunt wachten op uw eigen tandarts (of geen tandarts heeft), en een noodingreep vereist is.

Als u bij ons bent geweest, en u heeft een eigen huistandarts, dan zullen wij het behandelverslag naar u versturen. U kunt dan dit verslag naar uw eigen tandarts doorsturen. Zo is hij/zij op de hoogte van het probleem en de eventuele behandeling die onze spoed tandarts bij u heeft uitgevoerd. Ook wordt u doorverwezen naar uw eigen tandarts voor nazorg en/of eventuele noodzakelijke  vervolg- of nabehandelingen.

U kunt zich bij ons dus NIET inschrijven als vaste patiënt!

Snel hulp nodig bij urgente mondzorg?

Wij hebben op dit moment twee klinieken waar u terecht kunt: Gent, Antwerpen en Hamont-Achel. Binnenkort gaat DentUrgent Leuven en DentUrgent Hasselt open! Meer DentUrgent klinieken in Vlaanderen zullen volgen.

Een impressie van

Onze Kliniek