Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Jobs Aankondiging Tandartsen en Tandartsassistenten voor DentUrgent Antwerpen en Leuven

Job Aankondiging: Tandartsen en Tandartsassistenten voor Toonaangevende Spoedtandartspraktijken in Antwerpen en Leuven

Over DentUrgent

DentUrgent is een toonaangevende keten van spoedtandartspraktijken in België die op het punt staat om onze nieuwste vestigingen in Antwerpen en Leuven te openen. Dit biedt een unieke kans om bij te dragen aan een essentieel deel van de gezondheidszorg in Vlaanderen en om deel uit te maken van een team dat dagelijks een impact maakt.

Waarom Bij DentUrgent Aansluiten

**Cruciale Rol:** Sluit je aan bij een toegewijd team dat urgente en uitzonderlijke tandheelkundige zorg biedt aan patiënten op hun moment van nood.
**Dynamische Werkomgeving:** Geniet van de voldoening om snelle, effectieve noodhulp te bieden binnen een gevarieerde en uitdagende caseload.
**Flexibele werkdagen en -uren:** Je hebt hoge mate van vrijheid hoe je je agenda indeelt gedurende de weekdagen, vakanties en in het weekend.
**Werken o.b.v. omzetpercentage:** DentUrgent garandeert een dagelijks hoge minimum percentage.
**Uitzonderlijk Teamwerk:** Werk samen met vooraanstaande professionals in een omgeving die snelle besluitvorming, expertise en empathie bevordert.
**State-of-the-Art Faciliteiten:** Onze klinieken zijn uitgerust met geavanceerde technologie voor snelle diagnose en behandeling.
**Doorlopende Professionele Ontwikkeling:** DentUrgent bevordert leren met mogelijkheden voor specialisatie in spoedeisende tandheelkundige zorg.

Wij Zoeken

– Ervaren tandartsen met RIZIV-accreditatie en tandartsassistenten met een passie voor spoedzorg, klaar om snel en effectief te reageren op tandheelkundige noodgevallen.
– Startdatum April 2024 in Antwerpen en in Leuven.
– Professionals die met hun vaardigheden en kennis een verschil willen maken in een snel veranderende omgeving.
– Toegewijde teamleden die begrijpen dat in de spoedtandheelkunde elke seconde telt.
 
Sluit je aan bij ons team en word een held in de spoedtandheelkundige zorg. Samen kunnen we onmiddellijke verlichting en zorg bieden aan hen in nood, en werken aan een gezondere toekomst voor alle patiënten.
 
Geïnteresseerd? Stuur alstublieft uw CV en motivatiebrief naar info@denturgent.be. We zijn benieuwd te horen hoe u kunt bijdragen aan ons team en onze missie.

**Samen zetten we ons in voor spoedzorg met een glimlach.**

Leave a comment